2013. április 9., kedd

Spongyabob torta

Hát mit ne mondjak,folyamatosan lemaradással küzdök blog ügyileg, hiszen még az én  Nikóm szülinapi tortái sem kerültek fel pedig az már novemberi történés.
Na sebaj,majd szép lassan.Ez a torta az elmúlt hétvégén készült egy falubeli kisfiúnak. Spongyabob mániás. . . nem egyedülálló dolog azt hiszem. Mostanában elég sok olyan mese van amire teljesen rá tudnak kattanni a gyerkőcök.
Az anyukája kérése az volt,hogy spongyabobon kívül ha lehet az összes főszereplő kerüljön fel a tortára....hát majdnem....a mókus lemaradt. Ez az állatka szintén bikinifenéken él,de egy szkafanderben,hogy kapjon levegőt a víz alatt. Valahogy nem sikerült úgy kivitelezni,hogy az nekem is tetsszen így végül ő nem került fel a tortára. Remélem nem hiányolta nagyon az ünnepelt.
Belül gesztenyés volt,igazi gesztenye masszából,ami a rumaroma (gyerekek miatt ezzel kérték) hozzáadása után mennyei illatot árasztott.
A visszajelzések szerint nagyon tetszett a torta és mivel estére már csak két szelet maradt,gondolom ízlett is :)
Szerettem ezt a tortát. Talán mert a gyerkőcök a leghálásabbak ha elkészülnek a kedvenceik.Itt is Boldog 8. Szülinapot Szabó Dominik :)
Köszönöm a képeket az anyukának,sokan megígérik,hogy küldenek de a legritkább esetben fordul csak elő sajnos,hogy ide is érnek.

1 megjegyzés:

Timmy írta...

Köszönjük szépen!!! Nagyon de nagyon tetszet neki a torta és igen észre vette, hogy a mókus lemaradt de nem baj.
Köszönjük szépen a tortát!!!