2013. június 23., vasárnap

Búcsú torta





Több mint egy hónapos csúszással de csak elkészült ez a bejegyzés is.
Vegyes érzelmekkel vettük tudomásul,hogy az imádott óvónénink aki egyben az ovi vezetője is,elmegy nyugdíjba. Vegyes volt ,mert nagyon sajnáltuk,de közben örültünk,hogy nekünk már nem jár oda több gyerkőc,hiszen Niko is elmegy ősszel suliba,így már nem lesz akinek nélkülözni kell őt. Kuncsi nélkül nem lesz az ovi ugyanaz.
Ő egy annyira meghatározó személye volt annak a közegnek. Biztos nagyon fog hiányozni mindenkinek.
Az egyik óvónéni, Bea már jó előre szervezni kezdte a búcsúztatót,hogy minden jól sikerüljön.
Nagyon szép kis műsort hoztak össze. Volt ott olyan akit sok sok éve nevelgetett a mi Kuncsink,volt aki csak pár éve lépett ki az ovi kapuján végleg és persze a mostani apróságok.



Bár sejtettem,de akkor aztán bizonyossá vált,hogy mindenki nagy szeretettel gondol vissza arra az időre amikor oda járt oviba vagy amit a gyereke töltött ott el. Szem nem maradt szárazon az biztos.



Amikor a műsor lement a másik teremben már megvolt terítve. Sokan készültek sütivel,de azt hiszem,hogy az óvónénik és dadusok is erő felett teljesítettek.
Engem kértek meg,hogy készítsem el a tortát amivel mindenkit megvendégelhetnek és ami egy kicsit tükrözi azt amit ünneplünk.
Kuncsi az egyik közösségi oldalon azt írta a munkájához,hogy "gyermekkertben palántákat nevelek" ,ezt próbáltam megjeleníteni a tortán.
Nagyon örülök,hogy az én gyerkőceim is ebben az oviban szerezték meg az alapokat és annak,hogy egy ilyen ember nevelgette őket. Nem lehetünk ezért elég hálásak. Köszönjük Kuncsi :)






Nincsenek megjegyzések: